برنامه ساعت فرهنگی با عنوان "حقیقت غدیر؛ بصیرت ظهور" در دانشگاه برگزار شد.

ساعت فرهنگی با موضوع «حقیقت غدیر؛ بصیرت ظهور»، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین شفیعی شاهرودی، استاد حوزه و دانشگاه و نویسنده کتاب «امام شناسی، لزوم، مراحل و روش»، سه شنبه، بیست‌ودوم تیرماه، به صورت مجازی برگزار شد.

در اولین جلسه از این نشست مجازی حجت الاسلام والمسلمین شفیعی شاهرودی با بیان اینکه مجموعه تعالیم انبیاء و اولیای الهی در حوزه‌های اصول دین، فروع دین و اخلاق بوده است گفت: بیشتر آیات، احادیث و روایات حول محور این موارد بیان شده‌اند.

وی افزود: در تاریخ اسلام، بعضی افراد و حکومت‌ها با طرح شعار انحرافی «حسبنا کتاب الله»، خواندن، نوشتن و بیان احادیث را منع و بسیاری از کتابخانه‌ها را به آتش کشیدند و اینگونه بود که بسیاری از علوم، فرهنگها و تمدن‌ها را از بین برده و مرتکب ظلم و طغیان شدند.

تاریخ ارسال خبر :   23 تیر 1400 - 10:43    |     تعداد بازدید :   395
      23 تیر 1400 - 10:43    |    کد خبر : 14388