اطلاعیه شماره 2- نحوه رزرو غذا از روز شنبه مورخ 1400/9/6

اطلاعیه شماره 2

ضمن تشکر از صبوری و همراهی کلیه دانشجویان گرامی به دلیل راه اندازی سامانه جدید تغذیه دانشگاه، به استحضار می رساند از روز شنبه مورخ 1400/9/6 موارد مطرح شده به شرح ذیل بر روی سامانه تغذیه اعمال خواهد شد.

1. ساعات توزیع غذا در وعده غذایی ناهار (از ساعت 11/30 لغایت 13) و وعده غذایی شام ازساعت (17/30 لغایت 19) می باشد.
  2. امکان ثبت دریافت وعده های غذایی برای دانشجویان شامل (ناهار در سالن غذاخوری جهان نما واقع در پردیس دانشگاه) و بصورت همزمان در سالن غذاخوری یاس (واقع در خوابگاه دختران) در سامانه الکترونیکی تغذیه با آدرس  https://food.gau.ac.ir فعال شده است و بر اساس رزرو انجام شده توزیع غذا نیز در مکان های اعلامی به دلیل سهولت در دریافت غذا انجام خواهد شد.
  3. رزرو وعده غذایی شام فقط مختص به دانشجویان خوابگاهی می باشد و برای دانشجویان غیر خوابگاهی امکان رزرو غذا امکانپذیر نمی باشد.
  4. به دلیل آماده سازی مواد اولیه و خرید مایحتاج مورد نیاز در فرآیند طبخ و توزیع غذای دانشجویی بازه زمانی رزرو غذا از 48 ساعت قبل می باشد و دانشجویان گرامی می بایست همانند سالهای گذشته نسبت به رزرو به موقع اقدام نمایند.
  5. برنامه غذایی یکماهه آذرماه در سامانه بارگزاری و دانشجویان می توانند بصورت هفتگی نوع منو غذایی  را مشاهده و نسبت به انتخاب به موقع آن اقدام نمایند.
  6.  زمانبندی برنامه توزیع غذای روز فروش در وعده غذایی ناهار از ساعت (12 لغایت 13/30)    می باشد.
  7. زمانبندی برنامه توزیع کد فراموشی در وعده غذایی ناهار از ساعت (12 لغایت 13/30) و در وعده غذایی شام از ساعت (18/30 لغایت 19) می باشد. لازم به ذکر است استفاده از کد فراموشی در طی یکماه برای 3 وعده امکانپذیر می باشد.
  8. با توجه به ابلاغ پروتکل های بهداشتی توسط ستاد ملی کرونا کشور در بخش  توزیع غذا در مراکز آموزش عالی کشور در ایام شیوع ویروس کرونا توزیع هر وعده غذایی فقط به شخص دانشجو انجام خواهد شد.
  9. ارائه کارت دانشجویی در زمان تحویل غذا الزامی می باشد.

اداره تغذیه دانشگاه

تاریخ ارسال خبر :   04 آذر 1400 - 18:26    |     تعداد بازدید :   4146