مراسم گرامیداشت میلاد رسول اکرم (ص) و ولادت باسعادت حضرت امام جعفر صادق(ع) در دانشگاه برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی، فرهنگی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و به مناسبت میلاد مسعود حضرت محمد مصطفی(ص)، ولادت باسعادت حضرت امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت، مراسم جشنی ، یکم آبان ماه، در مسجدالنبی (ص) برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ارائه مطالبی در خصوص فضائل پیامبر عظیم الشأن اسلام پرداخت.‌

مدیحه سرایی و مولودی خوانی و پخش شیرینی در بین حاضرین از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

گفتنی است: همچنین به همین مناسبت در مقابل درب ورودی پردیس دانشگاه با توزیع شیرینی و پخش مولودی از همکاران دانشگاهی استقبال پذیرایی بعمل آمد.

تاریخ ارسال خبر :   02 آبان 1400 - 19:40    |     تعداد بازدید :   1089
      02 آبان 1400 - 19:40    |    کد خبر : 15607